AdRebels is Google Partner

Bij SEA
adrebels google partner

YES! Reden voor een feestje, want het harde werken wordt beloond. Vanaf heden mag ik mij met AdRebels officieel Google Partner noemen. Ik hoor je denken “Alright. Leuk?”, dus ik leg je graag uit waarom ik zo blij ben en hoe mijn klanten hier ook van profiteren.

Google Partner, wat?

Google heeft een partnerprogramma ontwikkeld voor het Google Ads platform, het platform vanuit waar er in Google wordt geadverteerd. Om de Google Partner badge te mogen voeren, moet je aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je uiteraard alle Google Ads certificeringen in the pocket hebben. Maar dat is slechts een momentopname. Daarom heeft Google ook mijn prestaties over het afgelopen jaar beoordeeld en gekeken naar de groei en kwaliteit binnen mijn accounts. Ik heb deze badge dus echt moeten verdienen.

What’s in it for me?

Als Google Partner heb ik een streepje voor op de gemiddelde online marketeer. Zo ontvang ik met AdRebels onder andere uitnodigingen voor exclusieve Google events en trainingen. Dit vind ik ontzettend gaaf, want ik ben zo altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends, tips & tricks.

Bovendien kan ik ook bouwen op additionele support van Google accountspecialisten.

What’s in it for you?

Ik mag dan super enthousiast zijn, maar mijn klanten profiteren hier ook van! Ten eerste geeft de Google Partner badge aan dat je van mij een bepaalde kwaliteit en service kunt verwachten. Google blijft mijn prestaties namelijk ook in de toekomst in de gaten houden om er zeker van te zijn dat mijn kennis en service up-to-standard blijven.

Door de exclusieve Google events en trainingen kan ik mijn kennis bovendien nog verder uitbreiden en weet ik de nieuwste features direct goed voor mijn klanten in te zetten. Mijn klanten profiteren dus ook van mijn kennis en extra Google-support.

Samenwerken met deze Google Partner?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Google Ads? Zet je Google Ads al in en denk je dat dit wellicht beter kan? Ik help je graag. Neem vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie.